Известие

Collapse
No announcement yet.

Много въпроси относно GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    Дане си взела една с гърмяла пасажерска въздушна възглавница? зацена от 9000лв ?
    Понеже се продаде днес едно кабрио черно с червена кожа 98-ма
    Не! Но предполагам, че тази, която съм взела също ви е добре позната. Качила съм снимки в профила си.

Alfa Romeo Spider 2.0 Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщение
      Не! Но предполагам, че тази, която съм взела също ви е добре позната. Качила съм снимки в профила си.
      Това е бившата вече на Магьосника ...форумна е
      Честита да ти е вече съвсем офицялно! Идано да се засичаме из София

Comment

Това е бившата вече на Магьосника ...форумна е
        Честита да ти е вече съвсем офицялно! Идано да се засичаме из София
        Интересното е, че я гледах в петък, харесах я, прибрах се и започнах да чета. Намерих профила на Магьосника случайно и прочетох драмите на колата за близките 3 години. След като я взех днес разбрах при кой е била преди Магьосника...и разбрах, че била бая пазена, ремонтирана и какво ли не. За сега има за поправка ел.стъкло, пълнене на климатик и смяна на гарнитура (на пръв поглед).

Comment

Интересното е, че я гледах в петък, харесах я, прибрах се и започнах да чета. Намерих профила на Магьосника случайно и прочетох драмите на колата за близките 3 години. След като я взех днес разбрах при кой е била преди Магьосника...и разбрах, че била бая пазена, ремонтирана и какво ли не. За сега има за поправка ел.стъкло, пълнене на климатик и смяна на гарнитура (на пръв поглед).
          Коя гарнитура? И за ел стъклото много често дефектират бутоните...но могат да бъдат ремонтирани

Comment

Коя гарнитура? И за ел стъклото много често дефектират бутоните...но могат да бъдат ремонтирани
            По мотора има масло...от някъде, нещо...капе. Не знам какво трябва да бъде направено, но ще разбера.
            Иначе за стъклото - лесна работа. Машинката се е развалила.

Comment

Тази кола е на magiosnika колега от форума.
              Мойта кола е продадох на колежка ,от софия по точно село Волуяк и още се надявам да си направи регистрация тука за да си видя колата.
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                Тази кола е на magiosnika колега от форума.
                Мойта кола е продадох на колежка ,от софия по точно село Волуяк и още се надявам да си направи регистрация тука за да си видя колата.
                Била си е от форума и си остава във форума. Само собственика е различен.

Comment

И 100% по хубав

Comment

То повечето си ме знаете, че съм хейтър ама какво като е "форумна, та форумна" - това значи, че..? Форумна, нефорумна - колата или става или не става. Или според вас във форума не влизат мърлячи, които си карат колите на уволнение..?
                    Няма никаква връзка с конкретната кола, просто ми е интересно какво си въобразявате като е "форумна", и какво си въобразявате ако е правена само във "форумни" сервизи..?
                    Ако искате елата, пред нас в момента има едно невероятно куве и не само, че е "форумно" ами е и "клубно" (смяааатай...) - продадено на първия, който предложи хубава "форумна" и "клубна" цена

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                      То повечето си ме знаете, че съм хейтър ама какво като е "форумна, та форумна" - това значи, че..? Форумна, нефорумна - колата или става или не става. Или според вас във форума не влизат мърлячи, които си карат колите на уволнение..?
                      Няма никаква връзка с конкретната кола, просто ми е интересно какво си въобразявате като е "форумна", и какво си въобразявате ако е правена само във "форумни" сервизи..?
                      Ако искате елата, пред нас в момента има едно невероятно куве и не само, че е "форумно" ами е и "клубно" (смяааатай...) - продадено на първия, който предложи хубава "форумна" и "клубна" цена
                      Съгласен съм с първата част от поста-ти
                      А за втората..ми краднииии

Comment

Намерих си от първия линк, който изчетох...ще се доверя на Румен, много ясно.

Много мерси.
                        познат си поддържа колата при него и е много доволен, вярвам че няма да съжаляваш.
                        пс. червения момо салон е уникален
                        Lancia Delta 1.6 i.e.

Comment

Точно да бившата кола на колегата.
                          Честито за придобивката и ти пожелавам да изпиташ всичко което може да ти предостави spidera
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ехееее...Спокойно, badmadafaka . Това дали е форумна или не е, няма абсолютно никакво значение, но и никой не е казал, че има. Скачаш на думи, които никой не е казал. А това, че колата е била форумна и си оства форумна е ФАКТ, който няма нищо общо с качествата и слабите черти на колата.
                            Права ли съм?? Deam, I am!!!

Comment

А с кое има общо факта, че една кола е "форумна"?
                              Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 21:19.

Comment

А с кое има общо факта, че една кола е "форумна"?
                                хаха...с нищо...това просто е така и това не води към нещо друго.

Comment

Working...
                                X